Noticias

01-02-2021
APROVADA LA NOVA JUNTA DELS BORDEGASSOS DE VILANOVA
[Esta noticia no se ha traducido al idioma solicitado; te ofrecemos la versión original. Rogamos disculpes la molestia.]

Vilanova i la Geltrú, 31 de gener del 2021 

L’assemblea general ordinària dels Bordegassos de Vilanova, celebrada aquest cap  de setmana a la seva seu social, ha aprovat l’elecció de la nova junta de la colla amb  un projecte de dos anys.

Dissabte 30, i a causa de les restriccions per la situació sanitària, es va dur a terme  l’assemblea general ordinària dels Bordegassos de Vilanova, en una retransmissió en  directe a través del canal de Youtube de la colla, en la qual es va fer un resum de la  temporada de la mà de la junta sortint i es va presentar l’única candidatura. 

Les votacions es van dur a terme diumenge 31 al local social de la colla. Per tal de  poder garantir el vot, aquells que no poguessin assistir al local tenien la possibilitat  de fer el seu vot per videotrucada. Finalment, amb 109 vots a favor, 0 en contra, 4  abstencions i 1 nul, la nova candidatura, amb Jaume Pujol com a president i Sergi  Pérez com a cap de colla, va quedar aprovada. 

Els equips de la nova junta es distribuiran en tres grans branques: àrea administrativa, àrea social (fins ara, encabida dins de l’àrea administrativa) i àrea tècnica.  Entre els objectius de la nova junta cal destacar la gran aposta per l’àrea social, que  inclou Imatge i Comunicació i la creació d’una nova comissió que té per nom Acció  Social. A través de la col·laboració entre departaments, i donat que la possibilitat de  fer castells aquesta temporada és una incògnita, es pretén reforçar la part més  social de la colla, de manera que s’obri a la comarca.  La composició de la Junta serà la següent: 

President: Jaume Pujol 
Cap de colla: Sergi Pérez 
Vicepresidenta: Clàudia Roig 
Vicepresident: Julio Cabrera 
Tresoreria: Aleix Caminal 
Secretaria: Inma Muñoz 
Portaveu àrea social: Laia Pujol 
Vocalia Imatge i Comunicació: Miren Diodati i Albert Blanes 
Vocalia Acció Social: Sergi Garriga 
Vocalia Igualtat: Xesca Meya


« Volver a las noticias

Próximas actuaciones

Inici de Temporada
Domingo 7 de abril
12:00h
Con Minyons de l'Arboç i Castellers de Santpedor


20-04-2024
Madrid
Tarda


28-04-2024
Sant Jordi
12:00h


12-05-2024
Sant Cugat
Migdia


»Ver agenda«    »Descargar en PDF«
»Ver en Google Calendar«

Próximas actividades de la Social

Sin actividades previstas

»Ver agenda«
»Ver en Google Calendar«

Hazte socio

Twitter: @bordegassos