Notícies

Imatge de la notícia
14-06-2015
DIADA ASSERENADORA, AMB TRES CASTELLS DE SET I MIG
 (7d7, 5d7, 4d7a, 2Pd5sim, 3Pd4sim)
Diumenge al migdia a la plaça dels Carros els Bordegassos van apostar per fer un “reset”, aixecar el peu de l'accelerador i recuperar les millors sensacions descarregant amb comoditat tres castells de set i mig: el set de set, el cinc de set i el quatre de set amb l'agulla, a més de dos pilars de cinc simultanis i, de propina, tres pilars de quatre simultanis més. Al cinc de set s'hi va estrenar un nou segon, a més d'un quart a la torre (Kílian Pérez) i el dos de la rengla (Sara Virgil). A la diada també hi va haver moltes estrenes a diferents posicions de la pinya.

Per la seva part, els Castellers de Sant Cugat van completar la clàssica de vuit. Al tres de la primera ronda van demostrar molt d'ofici dominant una estructura que se'ls havia complicat força després de la carregada. La resta ja va ser més plàcida. Els vallesans es troben en un gran moment de forma. També van brillar els Xics de Granollers, que van descarregar el quatre de vuit, el cinc de set i la torre de set. Les dues colles es van acomiadar amb el pilar de cinc.

Un assaig per emmarcar
Tot i que la colla s'hagi bloquejat amb el quatre de vuit, el ritme de treball de les diferents estructures a l'assaig ha recuperat la millor de les dinàmiques. Divendres passat els Bordegassos van muntar les pinyes fins a quints del triplet de vuit (torre, tres i quatre), amb un domini del folre majúscul i cada cop més bones sensacions amb el tres. Ara la colla té temps per estudiar a fons el quatre i decidir si cal repensar-lo, però aquest fet no condiciona de cap manera els progressos que s'estan fent amb tota la gamma de castells.

Aquest divendres 19 a l'acabar l'assaig els Bordegassos celebren una assemblea tècnica amb tots els seus integrants, que ja havia estat programada fa temps. En les paraules que va adreçar als castellers a l'acabar la diada de diumenge, el cap de colla Pau Ortiz de Urbina va assegurar que "l'assaig d'aquest divendres és el més important de la temporada". El que la colla ha de demostrar que aposta per donar continuïtat al nou model d'organització dels assajos, que divendres passat ja va tenir uns resultats molt positius.
« Tornar a les notícies

Properes actuacions

Diada dels origens
Dissabte 30 de setembre
Amb Falcons de Vilanova


01-10-2023
Diada Salvany
Plaça de les Cols (Vilanova i la Geltrú)


12-10-2023
Cornellà


21-10-2023
Tarragona


»Veure agenda«    »Baixar-la en PDF«
»Veure a Google Calendar«

Properes activitats de la Social

Sense activitats previstes

»Veure agenda«
»Veure a Google Calendar«

Fes-te soci

Twitter: @bordegassos